Acum citesti
Burundi: 1.000 de kilometri prin inima Africii, pe bicicletă

Astfel se numește proxima proiecție fotografică deschisă publicului larg, organizată de Clubul de Cicloturism „Napoca” (CCN). Evenimentul are loc joi, 23 ianuarie 2014, de la ora 20:00, la biblioteca „Heltai” din Strada Clinicilor nr.18, sala 2 demisol, intrarea fiind gratuită.

burundi

Va fi o ilustrare fotografică a unei ture de cicloturism expediționar desfășurată timp de trei săptămâni, în luna octombrie 2009, prin toate provinciile din Burundi – o țară muntoasă, aflată în centrul Africii – pe malurile imensului lac Tanganyika și la limita savanei tanzaniene.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor peste 1.000 de kilometri pedalați pe continentul negru și reflectă frumusețea peisajului cultural și natural, dar și zâmbetele miilor de oameni întâlniți, precum și aspecte insolite cum sunt bicicletele de lemn ale copiilor din zonele rurale din Burundi.

Proiecția va fi susținută de protagonistul expediției, Ștefan Roman, președinte al Clubului de Cicloturism „Napoca” și totodata unul dintre cei mai activi membri ai acestuia, având un palmares impresionant de ture de lung parcurs pe diverse continente, despre care puteți găsi detalii pe site-ul www.stefanroman.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 5 =