Acum citesti
BikeXpert organizează 3 competiții în 2014

Magazinul de biciclete BikeXpert demonstrează că își ia în serios angajamentul făcut față de comunitatea de bicicliști și, pentru 2014, anunță organizarea a trei competiții, toate de mountainbiking, din care două cu scop caritabil.

bikexpert

Ziua Internațională a Copilului aduce prima cursă, în speță Rocket Bike Fest, organizată tot în Pădurea Cernica de lângă București, având scop caritabil. Tot Rocket Bike Fest se va numi cealaltă ediție programată pentru 2014, din data de 20 septembrie, având același scop și același loc de desfășurare. O noutate din partea BikeXpert constituie BikeXpert Alpine Challenge, o cursă de mountainbike în veritabilul sens al cuvântului, ce va avea startul și sosirea în localitatea Pucioasa, din județul Dâmbovița.

Detalii despre competiții vor sosi pe măsură ce sunt stabilite.

Vezi Comentarii (3)
  • Şi care este noutatea din acest articol?

    Depre două dintre competiţii se ştia deja, iar în ceea ce priveşte BikeXpert Alpine Challenge, care ar fi, de fapt, noutatea, nu spuneţi nimic.

  • Salut Emilian,
    Despre cele două competiții se știa că au avut loc în 2013, dar nu era obligatoriu să mai aibe loc și anul acesta. Iar despre Alpine Challenge am oferi detalii, însă nici organizatorii nu au pus totul la punct. Mă gândeam, însă, că poate pe unii cititori îi ajută să știe că în data respectivă, în zona respectivă are loc un concurs de mountain bike. Cine știe, poate unii sunt de prin părțile acelea, poate vor să petreacă niște zile la munte, etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 4 =