Acum citesti
Pedale de carbon de la Keywin: 223 de grame/pereche

O firmă din Noua Zeelandă nu tocmai cunoscută, Keywin, a mai adăugat un produs gamei sale prin Keywin Carbon Pedal. Perechea de pedale, chiar dacă nu impresionează prin aspect, are o greutate de invidiat, de doar 223 de grame/pereche.

Cele două pedale împreună cu plăcuțele și șuruburile de prindere ale acestora cântăresc 299 de grame, performanță mai mmult decât notabilă dacă stăm să ne gândim că o pereche de pedale Speedplay Zero Titanium cu tot cu accesoriile respective numără 282 de grame.

Jocul pe care plăcuțele când sunt prinse în pedale este prezent și aici, dar sub o altă formă. De fapt, neozeelandezi de la Keywin au proiectat pedalele în așa fel încât plăcuțele să fie ferm blocate în acestea, iar jocul propriu-zis să se datoreze unui unghi de 6 grade de-a lungul căruia se mișcă pedala în sine. Firește, jocul poate fi reglat ca fiind maxim sau să nu existe deloc, totul mulțumită șurubului de reglare. Dar Keywin are o altă trăsătură foarte importantă și anume lungimea axului pedalei care poate fi de 49, 52, 55, 58, 61 sau 65mm în funcție de dorința cumpărătorului. Prețul acestor pedale este în jur de 200$, deloc rău pentru ceea ce oferă perechea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + twelve =