Acum citesti
The Road & The Happiness – bikepacking în India
The Road The Happiness bikepacking India

Vlad, Silviu și Alvin prezintă The Road & The Happiness, o aventură de 333 km prin nordul Indiei. Cei trei prieteni din copilărie au plecat la drum, curioși să descopere împreună, pe bicicletă, drumul către Chamba, un orășel cu istorie și cultură din timpuri străvechi de care puțini știu, chiar și în India.

„Am plecat din Dharamshala, locul unde-si are resedinta Dalai Lama, si in cele din urma am ajuns in Bharmour, cu scopul de a zari varful Manimahesh Kailash (5563m), loc considerat sfant in cultura Hindusa. A fost un drum uneori cu peripetii, cu episoade neprevazute, cu toate anotimpurile la un loc, cu oameni buni si mai ales locuri magice. A fost un drum despre prietenie, curaj, libertate si multa voie buna.

Astfel ca ar fi pacat sa nu impartasim toate acestea si cu altii, cu speranta ca poate urmatoarea aventura pe un drum nou va fi chiar a ta. Aceste aventuri au insa ca scop strangerea de donatii pentru copiii bolnavi de inima ce necesita o interventie chirurgicala urgenta. Multumiri merg catre Decathlon pentru echipamentul furnizat, catre Alternativa Sportiva pentru organizare si logistica si mai ales catre cei care au donat pentru InimaCopiilor”.

Și tu poți face o faptă bună, cu o donație aici, pentru această campanie organizată împreună cu Asociația InimaCopiilor. Mai multe povești și aventuri pot fi urmărite pe pagina de Facebook The Road & The Happiness.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 11 =