Acum citesti
Pedalele Sampson Stratics sfidează greutatea

După multă vreme petrecută pe bancul de probe sau pe bicicletele câtorva sportivi, pedalele celor de la Sampson, Stratics SL, sunt gata să se ia în piept cu restul concurenților de pe piață. Probabil cea mai atractivă caracteristică a lor va fi numărul de grame, ce nu depășește 312 pentru cea mai grea versiune. Cu tot cu plăcuțe!

Cu toate că performează foarte bine în ceea ce privește gramajul, noul model al celor de la Sampson beneficiază și de o funcționalitate sporită mulțumită platformei foarte late. Acest lucru înseamnă că energia cu care apeși pedalele merge mai eficient spre acestea, datorită suprafeței mărite de contact. De asemenea, există implicații și la nivelul confortului pentru că presiunea asupra tălpii se distribuie pe respectiva suprafață mai mare.

Vor fi disponibile două versiuni ale modelului Stratics SL, una fiind fabricată din carbon-titan și cealaltă din carbon-oțel. Prima cântărește 194 de grame/pereche, iar cea de-a doua 246/pereche. Diferența nu este numai de grame, ci și privind materialul axului, fabricat din titan, respectiv oțel, iar față de modelele anterioare, garniturile alese sunt unele mai performante. Plăcuțele compatibile cu aceste pedale cântăresc 69 de grame amândouă.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =