Acum citesti
BOS Idylle RaRe 2013: una dintre cele mai scumpe furci din lume

Ținând cont că 2.000 de euro sunt o sumă suficientă pentru a achiziționa o bicicletă de top, dar și de faptul că furcile concurente de la Fox, Rock Shox, Marzocchi sau Manitou sunt oferite pentru 1.100 – 1.700 de euro, cu ce compensează producătorul francez BOS din punct de vedere al tehnologiei pentru a oferi Idylle RaRe pentru acest cost?

Numele său ne indică la o primă vedere faptul că este vorba de o furcă pe care n-ai să ai ocazia s-o vezi prea des, dar RaRe provine de la (RAce REady), nu de la faptul că este o piesă rară. Cu toate că este.

Cartușul de aer pentru downhill, denumit Void, va fi cel care va lucra în interiorul acestei furci. Cei de la BOS promit că furca va funcționa asemenea uneia pe arcuri, având o cursă de amortizare liniară.

Diferite șuruburi ale furcii sunt realizate din titan, iar prezența cartușului de aer, reduce greutatea totală a furcii cu 300 de grame. Astfel, noul Bos Idylle RaRe cântărește 2.850 de grame.

Cursa este de 200 de mm, gâtul furci de 1 1/8 inch, brațele măsoară 36 de mm și sunt realizate din aluminiu 7050, brațele inferioare sunt construite din magneziu iar axul de prindere al roții este bineînțeles unul de 20 mm.

via BOS MTB Press

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =