Acum citesti
Noul Rock Shox Boxxer Keronite


Rock Shox a prezentat vârful tehnologic în ceea ce privește furcile pentru bicicletele de munte. Este vorba de modelul pentru downhill, Boxxer, în versiunea Keronite.



Modificări importante au fost efectuate de către inginerii de la Rock Shox la nivelul vopselei, utilizând un proces care scade 30 de grame din greutatea totală a furcii. Procesul de vopsire permite controlarea stratului aplicat și este denumit Plasma Electrolytic Oxidation, pe scurt PEO.


De asemenea a fost îmbunătățit procesul de amortizare, fiind acum mai rafinat, i s-a adăugat un nou cartuș Solo Air Spring împrumutat de la modelul World Cup, au fost înlocuite butoanele ce permit ajustarea furcii iar stickerele aplicate promit a fi acum mult mai durabile.


Astfel, modelul Boxxer Keronite este livrat fără vopsea în exces devenind astfel cea mai ușoară furcă pentru downhill a tuturor timpurilor. Cu o greutate de 2.689 de grame, acesta reușește să surclaseze modelul Boxxer World Cup cu mai bine de 25 de grame. Comparativ, modelul de downhill al celor de la Fox, 40 FIT RC, câtărește 3.090 de grame!


Va fi disponibilă începând cu luna Mai a acestui an.


via Rock Shox



Vezi Comentarii (2)
  • Nu este vorba de niciun proces de vopsire pt. ca s-ar folosi vopsea; este vorba de ceva similar anodizarii, mai precis este un proces de electroliza pt. ca se foloseste electrolit, din aceasta cauza greutatea totala a furcii s-a redus cu 30 gr.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =