Acum citesti
Furca Bos Devile: 160 mm și 2.050 grame!


Nu este deloc ieftină furca francezilor de la Bos, fiind oferită pentru aproximativ 880 de euro. În schimb reprezintă o alternativă excelentă care reușește să acopere două segmente concomitent: cel de all mountain și cel de enduro. Cu o cursă de 160 de mm, extensibilă până la 170 de mm, cu brațe groase de 34 mm și cu o rigiditate de invidiat, aceasta dorește să se impună pentru sezonul 2012 în fața concurenței de la Fox sau Rock Shox.



Pe lângă aspectul nou de care se bucură în 2012, noua Bos Devile va primi și un gât conic pe lângă cel clasic, în formatul 1 1/8. În plus, axul de 20 de mm care prinde roata de furcă nu va mai fi desfăcut cu ajutorul unei chei ci va beneficia de quick release.


Cei care doresc și alte opțiuni pe lângă reglajele de revenire, preload sau compresie pot achiziționa versiunea TRC care le va permite setarea unei curse mai mici, de 110 mm, potrivită pentru urcări.


Bos Devile este o furcă completă ce merită luată în seamă atunci când te vei decide pentru următoare componentă care se va ocupa de înghițirea șocurilor dure de pe teren.


via Bos


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 2 =