Acum citesti
Furci noi BOS în 2012


Poate că denumirea nu este cea mai inspirată, mai ales că în România auzind acest apelativ mă cuprinde imediat o senzație ciudată față de cel care o folosește. Cu toate acestea, cei de la BOS nu se dezmint și lansează noile furci pentru 2012, mai performante ca oricând. În plus de asta, denumirea raportată la piața românescă este cât se poate de irelevantă pentru producătorul francez. Importante sunt caracteristile noilor produse.



Furcile sunt gândite pentru cele mai dificile probe: enduro, freeride sau downhill. Și pentru fiecare dintre aceste segmente, există câte un model dedicat. Furca Bos Deville 2012 primește 10 mm în plus la cursa de amortizare, oferind în prezent 170 de mm cursă totală, ridicând astfel ștacheta în segmentul enduro. Brațele beneficiază de o grosime generoasă de 34 de mm iar cursa poate fi setată între 140, 160 sau 170 de mm pentru modelul de top. Este disponibilă și cu gât conic, cântărește între 2.000 și 2.080 de grame în funcție de versiune și este oferită pentru 870 de euro (sau 970 de euro în versiunea cu dotări superioare).


Pentru freeride ai la dispoziție furca Bos Idylle SC, care înlocuiește vechiul model NDee și care oferă o cursă de 180 de mm. Brațe groase de 36 de mm, greutate de 2.950 de grame și un preț pe măsură: 1.299 euro.


În segmentul downhill, regăsim modelul Idyll și Idyll Rare, ambele cu coroană dublă (double crown). Cel mai ușor dintre cele două este modelul Rare cu o greutate de 3.120 de grame și cu un preț de 1.990 de euro.


Informații complete despre furcile dar și despre amortizoarele spate găsești pe bosmtb.com.


via Bos


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 13 =