Acum citesti
Noua furcă pentru downhill BOS IDYLLE FCV 37

BOS MTB este cel mai mare nume în suspensii de care probabil nu ai auzit. Compania are o istorie serioasă în mtb, motocros şi rally, iar furca lor Idylle pentru downhill tocmai a primit nişte îmbunătăţiri serioase.

Principala modificare ce se observă cu ochiul liber este mărirea diametrului braţelor culisante ala furcii. Superioarele au primit 1mm în diametru crescând la 37mm pentru o rigiditate mai bună.

furca downhill BOS IDYLLE FCV 37

Şi inferioarele au fost modificate pentru o mai bună degajare a noroiului. Noua furcă va fi disponibilă pentru roţi de 26 şi 27,5 inch. O-ring-urile au fost, de asemenea, regândite pentru a oferi o frecare şi mai mică, iar cursa suspensiei a fost mărita la 208mm.

La interior modificările sunt şi aici prezente. A fost implementat un sistem de valve Frequency Control pentru un răspuns şi mai bun la denivelări. O altă modificare majoră primită de furcă este includerea unei piedici hidraulice care va reduce bottom out-urile dure mulţumită suspensiei ce devine progresivă pe măsură ce se apropie de capăt.

[youtube id=”d9YtwpiQpdQ” width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 6 =