Acum citesti
WTB lansează noul Raddler pentru gravel
anvelope gravel wtb raddler

WTB a lansat noua anvelopă pentru gravel, denumită Raddler și adresată turelor mai agresive făcute cu o bicicletă gravel pe gravel, acolo unde aderența la frânare este la fel de importantă ca aderența pe viraje.

anvelope gravel wtb raddler

WTB are deja în ofertă modelul Riddler, gândit să ruleze rapid pe teren uscat, dar care dispune și de profil mai agresiv pe laterale pentru aderență bună pe viraje. Însă deși Riddler este considerată o anvelopă bună, există totuși opinii potrivit cărora Riddler se uzează prea repede și nu oferă suficientă aderență pe ud. Așa că a fost lansat acest Raddler.

anvelope gravel wtb raddler
Comparație: WTB Riddler stânga, WTB Raddler dreapta

Noua anvelopă folosește pe centru o linie cu proeminențe ce au aceeași formă fiind însă mai spațiate. Sunt de asemenea și puțin mai mari și mai înalte. Aceste specificații ar trebui să le ofere rezistență mai mare în timp, dar și aderență mai bună pe noroi.

anvelope gravel wtb raddler

Proeminențele laterale sunt semnificativ mai mari, iar anvelopa are un profil general mai pătrățos, lucru care ar trebui să pună la treabă și proeminențele laterale ce oferă extra aderență.

Variantele WTB Raddler și specificații

Noua WTB Raddler este disponibilă în două variante: 700c x 40 și 44 mm, fiind disponibile cu pereți lateriali negri sau colorați. Anvelopa beneficiază de construcția WTB TCS Light tubeless, carcasă „single ply”, densitate 60 tpi și cauciuc DNA. Dimensiunea reală pentru Raddler de 44mm este de 43,25 mm instalate pe jante cu 26 mm lățime interioară.

anvelope gravel wtb raddler

Greutate și preț

Noile WTB Raddler sunt deja disponibile pe piață la prețul de 59,99$, greutatea variantei de 44 mm cu pereți colorați fiind de 512 grame. Pretul pentru modelul mai vechi Riddler, este de 159 Lei, pentru varianta 700c x 35.

Importator: DHS BikeParts

anvelope gravel wtb raddler
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + eleven =