Acum citesti
Sa SGD Bel Air RT

Desi aflat pe scena marilor producatori de componente de bicicleta de multi ani si chiar sponsorizand la concursuri giganti precum Santa Cruz, Giant sau Maxxis, SGD nu a reusit sa ne convinga cu saua Bel Air RT.

Nu ne plangem de faptul ca n-ar fi un produs calitativ sau rezistent exploatarii, ne plangem de confortul pe care-l ofera aceasta sa. Din pacate, aspectul reusit, nu reuseste sa imbine design-ul cu utilul. Partea frontala a seii este foarte rigida, iar in timp incepe sa incomodeze utilizatorul.

Ca si greutate, saua se pozitioneaza undeva in clasa de mijloc, dar tinand cont de faptul ca sinele sunt realizate din crom putem afirma ca are o greutate chiar buna, pentru materialele folosite. Invelisul este din material sintetic si nu ofera protectii laterale prea bune, compoarativ cu concurentul direct WTB.

Dimensiunile reduse si rigiditatea o fac nerecomandabile celor mai plinuti sau femeilor. Nerecomandata pentru cei care-si doresc s-o utilizeze in conditii de munte sau de pedalat intens. Noul model, versiunea 2009, a fost usor imbunatatit la capitolul design, dar nu atat de mult pe cat ne-am fi asteptat.

Greutate : 360 grame

Utilizare :  All mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =