Acum citesti
SQlab 612 Ergowave R este noua șa rapidă pentru șosea și mtb

Gândită să ofere performanță maximă în special cicliștilor rapizi de șosea și mtb, noua SQlab 612 Ergowave R reprezintă o evoluție în gama de șei cu spate ridicat. De data asta, șaua dispune de un design special, care înseamnă un vârf mai scurt și mai îngust și o parte centrală puțin mai îngustă. Aceste noi specificații sunt gândite să permită poziții mai agresive de pedalare.

SQlab 612 Ergowave R este de asemenea, și foarte subțire fiind construită dintr-o carcasă flexibilă și căptușeală din spumă cu celule închise. Versiunea din carbon are o greutate de doar 125 grame.

Versiunea SQlab 612 Ergowave R S-Tube este mai grea cu 25g. Ambele modele sunt disponibile în variantele cu lățimi de 12, 13 și 14 cm, cu prețuri de 149,95 euro pentru modelul S-Tube și 229,95 euro pentru carbon. Pentru potrivire optimă pe bazinul tău, cel mai bine este să faci un bike-fitting, pentru a vedea care lățime ți se potrivește. Noua SQlab 612 Ergowave R este așteptată să fie disponibilă pe piață la mijlocul lunii mai.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 7 =