Acum citesti
Șaua cu amortizor: Morgaw

Confortul unei șei poate fi îmbunătățit și altfel decât modificarea părții superioare a acesteia, se pare. De exemplu, foștii mountain bikeri Martin Moravcik și Slawek Gawlik s-au gândit că dacă șinele șeii ar avea mai multă mobilitate, atunci per total confortul ar fi îmbunătățit. Așa a rezultat Morgaw.

morgaw

Principiul pe care Morgaw se bazează poate fi găsit în cele două puncte în care șinele se prind de restul șeii, acolo existând o inserție sănătoasă de elastomer, împărțită în 3 cantități, în funcție de greutatea ciclistului. Astfel, Morgaw este disponibilă pentru cei care cântăresc între 40 și 70 de kilograme, 71-85 de kilograme și 86-100 de kilograme.

O parte mobilă înseamnă și mai multă uzură, dar acest aspect a fost deja rezolvat de către duetul din spatele Morgaw prin posibilitatea de înlocuire a șinelor și a inserțiilor de elastomer. Și, dacă vă încălzește cu ceva, Morgaw va fi disponibil în 10 culori și va cântări 181 de grame, circa.

Site-ul de crowdfunding indiegogo găzduiește inițiativa celor doi, în cazul în care dorești să afli mai multe detalii despre Morgaw.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =