Acum citesti
Ergon îți găsește șaua potrivită dimensiunilor tale cu noul program lansat

Alegerea unei șei potrivite este o adevărată odisee, iar găsirea aceleia perfect croite pentru tine este, poate, și mai dificilă, dar mulțumită tehnologiilor tot mai avansate, șansele de succes cresc. Deși nu are cum să garanteze o victorie totală în acest sens, programul celor de la Ergon, Saddle Selector Online, disponibil și ca aplicație de smartphone, se poate dovedi chiar util. Asta dacă știi câteva dimensiuni ale corpului tău…

selector_sa_bicicleta

În program trebuie introduse câteva date despre tine, precum vârstă, ce tip de bicicletă folosești, câți kilometri parcurgi anual sau ischiumul (lățimea apofizelor oaselor șezutului, despre care poți citi în acest articol). Totuși, dacă nu cunoști această valoare din urmă, care este esențială și în realitate, și în cadrul soft-ului Ergon, în cazul din urmă poți introduce alte câteva date care ajută la aproximarea respectivei lățimi.

Principala problemă a acestui soft este că oferă ca rezultate doar șeile din gama producătorului, lucru de așteptat, dar care limitează destul de mult opțiunile. Astfel, ți se va recomanda un model din gama SM3 sau SR3, dar măcar poți constata cum arată o șa cât de cât potrivită anatomiei tale.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 13 =