Acum citesti
Ergon adaugă BASF Infinergy la șeile SMC Core

De când BASF a inventat materialul Infinergy, companiile i-au găsit utilizare într-o multitudine de domenii. De la branțurile pantofilor tăi de alergare, la miezul rachetei de tenis sau părți din șaua bicicletei. Utilizarea sa este atât de răspândită pentru că materialul are proprietăți foarte bune de atenuare a vibrațiilor. Ergon folosea spuma Infinergy de ceva vreme la șeile pentru mtb-urile electrice, însă abia recent a inclus-o și la șeile pentru bicicletele mtb normale.

Noile șei Ergon SMC Core, pentru bărbați și femei, folosesc tehnologia TwinShell și Core, la care s-a adăugat stratul BASF Infinergy, între două straturi de compozit din nailon. Stratul Ergon, din spumă ortopedica, este amplasat deasupra unui alt strat din microfibră. Designul TwinShell permite șeii să se rotească împreună cu pelvisul tău, mișcare care reduce presiunea asupra oaselor bazinului.

Noua șa Ergon SMC Core cu BASF Infinergy, cu design diferit pentru bărbați și femei, este disponibilă în mărimile S/M, pentru bazin 9-12 cm, și M/L, pentru bazin 12-16 cm. Ambele modele au railuri din CroMo și sunt limitate la o greutate de 99,8 kg a ciclistului. Prețul anunțat este de 149,9 euro, șeile Ergon fiind disponibile și în România, prin magazinele de biciclete.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 3 =