Acum citesti
Pedale Wellgo CNC B25

Un model pe cat de vechi, pe atat de popular, acesta inca echipeaza si in ziua de astazi diferite biciclete din piata.

Pedalele par la prima vedere un model relativ reusit. Si spunem relativ, pentru ca la o a doua privire mai atenta se pot observa anumite detalii care tradeaza faptul ca Wellgo, nu a intentionat neaparat sa construiasca un produs calitativ. Tintele (acele nituri care se observa in poza si care au rolul de a tine piciorul pe pedale) sunt pur si simplu turnate in pedala, nu se pot demonta.

Dezavantajul major al acestor pedale cu tinte turnate – si nu facem referire doar la acest model – este ca la o lovitura mai serioasa de o bordura sau un alt obiect mai puternic, tintele pur si simplu se rup, fara a mai putea fi inlocuite. Asta inseamna mai putin grip pentru tine in momentele in care te dai. La capitolul greutate nu stralucesc, da resuesc sa devanseze concurenti mai importanti din piata, fiind plasate undeva in jurul a 450 de grame. Constructia din aluminiu le faciliteaza o greutate mai mica.

In fata si in spate au montate „ochi de pisica”, adica o bucata portocalie de plastic reflectorizanta (pentru securitatea voastra in trafic, bineinteles). Nici vorba de constructie cu rulmenti, sunt o pereche de pedale simple, cu coroane. Daca bicicleta ta a fost deja livrata cu aceste pedale, ai de ales : daca nu practici vreun sport extrem, acestea nu vor ceda repede, ba chiar vor fi durabile. Dar daca doresti ceva mai extrem de sfatuim sa le schimbi cat mai repede, din motive lesne de inteles, mai precis cele enumerate mai sus.

Greutate : 450 grame

Utilizare : All Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + fifteen =