Acum citesti
Pedale Wellgo B57

Pedalele Wellgo B57 sunt potrivite atât pentru BMX-uri cât și pentru diverse sporturi extreme. Construția este asemănătoare cu cea a modelului B66 pentru downhill, diferența fiind făcută la capitolul greutate. Beneficiază de un ax din CrMo pentru rezistență sporită și de rulmenți pentru durabilitate.

Sunt destul de subțiri reușind astfel să cântărească 548 de grame (perechea). Nu se numără printre cele mai ușoare de pe piață, dar cu siguranță sunt unele dintre cele mai durabile modele.

Aderența este bună, în orice condiții de exploatare, pe ploaie sau pe uscat. Numărul de ținte este redus, doar 8 pentru fiecare față a pedalei. În caz ideal, un număr de 10 sau mai multe ținte ar fi fost de preferat pentru a mări aderența tălpii încălțămintei pe pedală. Chiar și așa, există 4 inserții de cauciuc pentru a spori din aderență.

Pedalele Wellgo B57 incasează fără probleme șocuri venite de pe traseu. Fie că este vorba despre rădăcini sau pietre, acestea nu prind joc. Doar țintele pot fi retezate dacă pedala ia contact cu o piatra, dar veste bună este că le poți înlocui rapid, fără bătai de cap.

În concluzie, Wellgo este capabil de a construi pedale decente oferite la preturi bune. Chiar dacă nu se numără printre cele mai ușoare de pe piață, acestea se țin bine pe traseele extreme. Și nici nu se vor distruge atât de repede.

Greutate : 548 grame

Utilizare : Mountainbike, BMX, Freeride

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =