Acum citesti
Surmont MTB Challenge 2012

Cea de-a 3-a ediție a competiției prahovene care se îndreaptă cu pași repezi spre a fi un etalon de organizare este programată pentru weekend-ul 7-8 iulie. Surmont Mountain Bike Challenge scoate la iveală ce este mai bun din impresionanta Vale Azuga, sub patronajul solemn al Munților Baiului și Bucegi și propune trasee atât pentru mountain bikerii înrăiți și experimentați, cât și pentru cei care gustă din plăcerea acestui sport într-un mod mai liniștit.

Prima zi a Surmont MTB Challenge este rezervată Trek Fest 2012, adică un eveniment dedicat mărcii americane în cadrul căruia vor avea loc workshop-uri, dar și teste cu respectivele biciclete. Seara se va încheia într-o atmosferă montană, cu un foc de tabără și proiecții foto și video din arhiva Surmont, clubul de mountain bike cu cea mai lungă istorie din România.

Ziua competiției, 8 iulie, va fi momentul în care se va trece la fapte. Trei trasee rezervate diferitelor categorii de vârstă așteaptă să fie parcurse, dar și distincția King of the Hill și Speed Master își caută proprietar. Prima va fi oferită celui care ajunge cel mai repede la kilometrul 37 al cursei, adică pe Vârful Clăbucet. Cea de-a doua îl va recompensa pe cel care va străbate Drumul Tunului, o porțiune de aproximativ 2,5 kilometri, cel mai repede. Cum numărul celor înscriși aproape a atins limita, te sfătuim să te repezi pe site-ul Surmont MTB Challenge și să te treci pe lista celor care vor un weekend dinamic, la munte.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 5 =