Acum citesti
Surmont Mountain Bike Challenge 2013

Surmont Club va invită pe 6 și 7 iulie la Azuga pentru a IV-a ediție a Surmont MTB Challenge, un concurs de maraton dedicat tuturor mountainbikerilor iubitorii de natură sălbatică, de la amatori entuziaști până la competitori căliți și experimentați.

surmont_mtb_challenge_2013
Traseele de concurs au grade progresive de dificultate, începând pe drumurile forestiere din idilica vale Azuga, continuate pe potecile de pădure și gol alpin ale munților Baiului. Porțiunile întinse și line se împletesc cu secțiuni tehnice, urcări și coborâri abrupte, cu diferență mare de nivel.

Pentru ziua concursului de duminică 7 iulie avem din nou trei trasee de dificultate diferită și mai multe categorii de concurs, astfel încât fiecare să se poată simți în largul său pe parcursul acestei confruntări.
De asemenea, avem pregătite pe traseul lung și doua probe speciale, „King Of The Hill”, trofeul pentru cel mai bun cățărător și „Speed Master”, distincția pentru cel mai aprig coborâtor.

Sâmbătă, 6 iulie, concurenții și publicul sunt invitați la „Trek Fest 2013”, cu workshop-uri tehnice și sesiuni de teste ale unor biciclete din colecția Trek MTB 2013, iar seara sunt invitați la un foc de tabara și la o călătorie în trecut cu proiecții de filme din arhiva de evenimente Surmont, cel mai longeviv club de mountainbike din România. De la prieteni pentru prieteni!

Surmont Mountainbike Challenge 2013 este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Azuga, susținut de Surmont Sport, reprezentantul Trek Bicycle Co în România și este sinonim cu 19 ani de la primul concurs de mountainbike din Romania, organizat de Surmont Club în 1994, la Sibiu.

Vă asteptăm cu drag la Azuga, în inima naturii, acolo unde mountainbiking-ul este ACASĂ!

Detalii și înscrieri pe maraton.surmont.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =