Acum citesti
Premii pentru cele mai bune fotografii de la Prima Evadare 2012

Ar fi total banal să începem cu o frază de genul “O fotografie face cât o mie de cuvinte”, dar adevărul este că nimic nu îți trezește amintirile unei curse mai bine decât o face o fotografie cu tine sleit de puteri și acoperit de noroi, eventual și cu bicicleta luată în cârcă și ajuns la linia de sosire bucuros de parcă ai fi cucerit Roma. Amintirile sunt ale noastre, dar meritul este al celor care fug cu aparatul și toată suita de accesorii dintr-un loc în altul al traseului. Tocmai pentru ei organizatorii Primei Evadări au pus la cale un concurs fotografic.

Premiile sunt consistente, de 1500, 1000 și 500 de lei, și constau în vouchere care pot fi folosite în magazinul care susține această acțiune, F64. Vor fi premiate cele mai bune 3 seturi dintre pozele ce vor fi centralizate pe pagina de Facebook a Primei Evadări. Pentru că mărimea contează, va fi acordat un premiu special fotografului care va avea cei mai mulți concurenți suprinși în poze.

Totuși, concursul va fi un pic mai amplu, F64 punând la dispoziție și o sesiune de instruire. Totul va culmina cu expoziția care va fi organizată cu pozele câștigătorilor și care va debuta în data de 28 mai. Programul complet arată astfel:

Workshop: 3 mai ora 19.00

La noul sediu F64 din Bulevardul Unirii va avea loc workshop-ul  personalizat în direcția fotografiei sportive, experiențe din anii trecuți de la Prima Evadare, recomandarea anumitor zone interesante pentru fotografiere. Workshop-ul va fi condus de Stelian Pavalache și este deschis tuturor celor pasionați de fotografie.

Recunoașterea traseului: 5 mai

Pentru cine dorește să vadă posibilele locuri de fotografiat, echipa de organizare pune la dispoziție un ghid.

Prima Evadare: 13 mai

Este data la care va avea loc concursul în sine ți odată cu acesta și vânătoarea de imagini.

Expoziție: 28 mai – 8 iunie

Expoziția și premierea câștigătorilor se va desfășura la magazinul F64 din Bulevardul Unirii.

Mai multe detalii despre concursul foto și Prima Evadare poți găsi pe site-ul oficial.

Foto: Florian Raducanu

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − three =