Acum citesti
Sprijin important din partea sponsorilor pentru Bălănescu și Boriceanu

Două figuri importante ale triatlonului românesc, Ciprian Bălănescu și Sorin Boriceanu, tocmai și-au netezit calea spre performanță. Fiecare dintre cei doi a semnat un contract de sponsorizare pentru următorii doi ani cu principalul dealer din România al Merida în 2011, Veloteca, și chiar cu marca Merida.

Pentru Ciprian Bălănescu, acest contract este continuarea celui de anul trecut, când a fost susținut financiar de magazinul Veloteca. După titlurile de campion național în probele de duatlon și triatlon obținute anul trecut, timișoreanul a primit și mai mult sprijin din partea celor care i-au fost alături în 2011, cărora li s-a alăturat în mod direct și marca Merida. Astfel, el va primi o cursieră Merida Scultura EVO 906-COM, realizată din carbon de cea mai înaltă calitate, și un mountain bike 29er Merida Big Nine 29 TFS XT-D pentru a fi folosit în triatloanele off-road, ambele urmând a fi upgradate de-a lungul contractului, în funcție de necesități. De asemenea, pe lângă service-ul și întreținerea gratuită, actualii sponsori îi vor asigura și echipamentul și accesoriile necesare desfășurării în cele mai bune condiții a activității sale sportive.

De cealaltă parte, Sorin Boriceanu este unul din triatleții care fac o figură tot mai bună la fiecare întrecere de profil la care participă. După ce anul trecut a concurat pe o bicicletă Merida cumpărată de el, anul acesta și cel viitor el va dispune, ca și Bălănescu, de modelul Scultura EVO 906-COM, cu tot cu service și întreținere, plus accesoriile și echipamentul de rigoare. Boriceanu a investit cu încredere marca Merida când a achiziționat o astfel de cursieră anul trecut și acest lucru a contat foarte mult în materializarea contractului de sponsorizare.

De la cei doi se așteaptă, dincolo de performanță, fair-play și combativitate la fiecare competiție, dar totul în limitele sportivității și a respectului pentru adversari.

Ambii sportivi vor participa atât la competiții naționale, cât și internaționale, acest lucru fiind de o importanță maximă pentru sponsorii actuali, Veloteca și Merida. Totodată, pe această cale, actualii sponsori fac un apel și altora să se alăture efortului de susținere a sportivilor.

Vezi Comentarii (3)
  • Foarte bine ca se sustin sportivii nostrii care pot ajunge la un nivel foaret bun pe plan mondial, dar fetele de ce nu primesc sustineri de genu? ar fi multe sportive care cu placere ar reprezenta tara dar nu au necersarul financiar si material, mai ales la un concurs de triatlon sau un duatlon e nevoie de un echipament complex.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =