Acum citesti
Roți uriașe pentru necesități speciale: Rolf Prima Megalodon

Fat Bike-urile poartă această denumire deoarece sunt concepute pentru cele mai dificile terenuri: nisip, zăpadă mare, noroi. Iar pentru ca aceste biciclete să poată rula în aceste zone greu accesibile trebuie să fie dotate cu roțile corespunzătoare.

De crezut sau nu, acest segment începe să prindă o mică cotă de piață atunci când vine vorba de vânzările de biciclete. Și oriunde cifre de vânzări grăitoare, apar și producătorii de componente pentru a diversifica oferta. Este cazul celor la Rolf Prima, care lansează astfel noul set de roți Megalodon.

Realizate cu jante din carbon cu o înălțime impresionantă de 55 mm și cu câte 24 de spițe pentru fiecare roată, acestea au o lățime de 9.5 cm, în condițiile în care o jantă pentru sporturi extreme poate ajunge la 3.5 cm lățime.

Noul set de roți a fost testat și în tunelul aerodinamic, oferind o stabilitate excelentă bicicletei la viteze de până la 10 km/h (viteza de croazieră a fat bike-urilor). Începând cu luna Mai, când vor fi deja finalizate și ultimele teste, roțile vor putea fi achiziționate de doritori.

via Rolf Prima

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 4 =