Acum citesti
An mulțumitor pentru Jose Hermida și Gunn-Rita Dahle

După o evoluție constantă de-a lungul sezonului 2011, Jose Hermida și Gunn-Rita Dahle împreună cu restul echipei Multivan-Merida au asigurat locul acestei formații între primele 3 pe plan mondial.

Deși nu a mai reușit repetarea performanței de anul trecut când a cucerit titlul mondial, Hermida a dovedit că este un adversar de temut. A terminat pe locul 4 în cadrul Campionatului Mondial și în clasamentul Cupei Mondiale, reușind în să se mențină, la fel cum face de 9 ani, în primii 5 mountain bikeri ai lumii. Pentru anul viitor, obiectivul spaniolului este aurul de la Jocurile Olimpice. Motivația sa este cu atât mai puternică cu cât în 2004, la Atena, a obținut medalia de argint.

Cât despre latura feminină a echipei, cea mai importantă realizare a Gunn-Ritei Dahle de anul acesta este victoria de la Campionatul European de Cross-Country. Pe lângă acestea, ea a mai obținut niște clasării în primii 5 la diferite etape de Cupă Mondială și un loc 6 la Campionatele Mondiale de la Champery. Dar speranțele ei stau în anul olimpic ce urmează unde își dorește să demonstreze că poate reveni pe prima treaptă a ierarhiei mondiale.

Managerul echipei, Andreas Rottler, declară că În afară de medaliile olimpice și mondiale pe care sper să le câștigăm, mai țintim și primul loc în clasamentul mondial pe echipe. Și sunt convins că echipa formată din Jose Hermida, Rudi van Houts, Ralph Naef, Jochen Kaes, Hannes Genze, Andreas Kluger și Gunn-Rita Dahle va avea câștig de cauză.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =