Acum citesti
Echipa feminină NOW bate palma cu Rolf Prima

Echipa profesionistă de ciclism NOW Pro Women’s Cycling i-a ales pe cei de la Rolf Prima ca și furnizori ai roților cu care vor concura în acest an.

NOW Pro Women’s Cycling a fost fondată în 2011 de Phil Keoghan, prezentator TV și fondator al asociației No Opportunity Wasted (NOW). Având misiunea de a aduce în atenție și de a duce la o mai bună înțelegere a sclerozei multiple, echipa va concura în primul eșalon al ciclismului din America de Nord, dar va lua parte și la concursuri caritabile destinate strângerii de fonduri pentru ajutorarea celor atinși de boala amintită anterior. În cadrul acestor evenimente caritabile, bolnavi de scleroză multiplă vor fi cooptați pentru a merge pe bicicletă și a demonstra că boala de care suferă nu este un lucru după care să fie caracterizați.

Directorul sportiv al echipei este Kurt Stockton, fost campion național al Statelor Unite în anii 90. În rândurile sportivelor le putem regăsi pe Robin Farina, campioană olimpică și națională, Anne Samplonius, câștigătoare a mai multor curse importante, Addy Albershardt, campioană de juniori, dar și pe Alison Powers, Olivia Dillon, Christina Gokey-Smith, Devon Gorry, Beth Newell și Ashley James.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 8 =