Acum citesti
Probleme pentru Hermida

Jose Antonio Hermida a ocupat locul al 3-lea la una din etapele Marlene Sunshine Race, desfășurată weekend-ul trecut în Italia. Totuși, întrecerea nu a fost lipsită de bătăi de cap, mulți concurenți trezindu-se în dimineața cursei fără biciclete, acestea fiind furate. Nu a fost și cazul lui Hermida, care și-a luat bicicleta cu el în camera de hotel, dar evenimentul a avut o influență și asupra lui.

Ce s-a întâmplat în respectiva seara a fost neașteptat. Toți colegii mei de echipă au rămas fără biciclete, eu fiind singurul care o mai aveam. Așa că i-am împrumutat-o lui Gunn Rita să concureze în cursa feminină programată înaintea celei masculine. A mers bine, a terminat pe locul al 4-lea, dar mecanicii au mai avut doar 15 minute la dispoziție ca să o regleze pentru mine înaintea startului cursei Elite. Nu am mai avut timp nici de încălzire, mărturisește Hermida.

Nu m-am simțit deloc bine. În prima jumătate de oră simțeam că picioarele îmi vor exploda în orice moment. Mă gândeam serios să abandonez, dar mă bucur că nu am făcut-o. Mi-am revenit treptat pe parcursul cursei. Nu aveam pretenții la victorie, dar e important că am reușit să duc cursa la bun sfârșit. Săptămâna viitoare mă așteaptă Cupa Mondială la Houffalize, în Belgia, un obiectiv cu adevărat important.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =