Acum citesti
Armament de viteză: cockpit Zipp Vuka Alumina

Zipp a introdus noul aero-bar, sau ghidon de contratimp, care oferă în special triatloniștilor un ansamblu ușor de reglat, cu o greutate relativ scăzută. Sistemul Vuka Alumina, fabricat din aluminiu, este alcătuit din mai multe piese fiecare menită să îmbunătățească coeficientul aerodinamic, dar și să se poată regla pe măsura fiecărui triatlet. Ghidonul are un interval de 596 de milimetri de reglare, suficient pentru ca oricine să-și poată găsi o poziție comodă, dar și eficientă.

Cockpitul aero are la bază ghidonul Vuka Alumina confecționat din aliajul de aluminiu 6066. Este modelat pentru o ergonomie sporită, dar este și funcțional întrucât cablurile manetelor au de parcurs o rută liniară prin interiorul său. Zona de prindere a ghidonului este destul de lată și permite montarea coarnelor propriu-zise, dar și a altor accesorii, precum un ciclocomputer. Prețul recomandat pentru această piesă este de  56 de euro.

Pe urmă cotierele Vuka Alumina Clip au un colier fabricat din aluminiu 2014 și permit și ele o reglare precisă. Poți opta pentru un sistem care se prinde deasupra ghidonului sau unul care se prinde dedesubtul acestuia. Aceste cotiere au un preț recomandat de 85 de euro.

Ultima, dar nu și cea din urmă parte a acestui ansamblu sunt coarnele Vuka Alumina Extensions, cun preț recomandat de 39 de euro/pereche. Acestea sunt disponibile în mai multe forme, fiecare menită să se preteze pe cerințele triatloniștilor.

Vezi Comentariu (1)
  • Acest model Zipp Vuka Alumina se poate cumpara de undeva?se poate sa primesc niste detalii de unde se paote cumpara un astfel de ghidon.Multumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 17 =