Acum citesti
Seturi de roți noi de la Ursus: Miura T45 și Hybrida

Producătorul de roți, nu de bere, Ursus a lansat recent două seturi de roți, una pentru baieuri, alta pentru anvelope. Este vorba despre Miura 45 și Hybrida, niște perechi demne de luat în calcul dacă ai de gând să faci o achiziție în următoarea perioadă.

Miura T45 este vedeta aceste lansări, având jantele realizate integral din carbon și un profil de 45mm. Greutarea roții de față este de 600 de grame, iar a celei de spate de 720 de grame. În ceea ce privește numărul de spițe, prima are 20 și cealaltă 24. Butucii sunt realizați din carbon și aluminiu 7075. Un avantaj cert al acestei perechi este aerodinamica, iar Ursus a proiectat-o vizând cicliștii care au nevoie de un set de roți eficient pe toate tipurile de profile ale șoselei.

Trecând la Hybrida, nu putem spune că acestea sunt nemaipomenite. Setul destinat anvelopelor este fabricat din aluminiu, cu roata de față cântărind 700 de grame, iar cea de spate 865. Ca și număr de spițe, Hybrida este identic cu Miura T45. În cazul acestei perechi de roți, accentul a fost pus pe rezistența sporită și pe rezistența la rulare mică a rulmenților butucilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 5 =