Acum citesti
Rutierii echipei Tuşnad Cycling Team, în cantonament în Croaţia

Pentru că sezonul competițional european a început deja, cea mai mare parte a  Tuşnad Cycling Team va pleca într-un cantonament în Croaţia, al doilea din acest an, unde se pun la punct ultimele detalii înainte de cele mai importante curse pe care echipa și le-a stabilit ca obiectiv.

Cantonamentul se desfăşoară în localitatea croată Novigrad, acolo unde rutierii Tuşnad Cycling Team se vor afla în perioada 25 februarie-15 martie.

La pregătire vor lua parte sportivii: Eduard Carol Novak, Sebestyen Szabolcs, Csicsaky Tamas, Lazar Nandor, Bernatonius Marius, Braico Alexander, Cioban Sergiu, Gerganov Balev Evgeni și Ternovsek Marcel.

Managerul echipei, Török Attila, a precizat că se preferă Croaţia ca loc de cantonament întrucât este aproape de ţară, condiţiile meteo sunt favorabile pentru pregătire iar starea drumurilor este bună.

Prima cursă a sezonului competiţional la care vor lua parte cicliştii de la TCT, este Tropheo ZSSDI, o cursă inclusă în programul Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI), care va avea loc în data de 4 martie, în Italia.

Cursa va avea o lungime de 143 de kilometri, iar la start se vor alinia 26 echipe, cu aproximativ  200 de sportivi. Printre echipele importante se numără Itera Katusha (Rusia), Loborika (Croaţia), Sava (Slovenia), echipa naţională a Serbiei, dar şi multe echipe puternice din Italia.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 18 =