Acum citesti
Roțile de mountain bike au spart gheața

Primul concurs al anului organizat de IașiBike s-a consumat weekend-ul trecut pe un ger de îngheța uleiul pe lanț, cum ar spune orice biciclist împătimit. Cu toate acestea, participanții veniți din toată Moldova și nu numai s-au dovedit mai puternici decât troienele de zăpadă și temperatura neprietenoasă.

Firește, cei veniți la Roți pe Gheață nu au fost singuri împotriva gerului, ci au apelat la voie bună, ceai, cafea și vin fiert, indiferent dacă erau concurenți, fotografi sau spectatori. Dintre cei 56 de temerari înscriși, la fața locului s-au prezentat o bună parte, mai precis 37.

Iordana Leahu, reprezentată de seamă a IașiBike, spune că Având în vedere ninsoarea abundentă de la începutul săptămânii trecute, care a transformat pădurea într-o pernă pufoasă din zăpadă, era greu de imaginat cum poți pedala în aceste condiții. Un grup numeros de băieți inimoși de la IașiBike a deszăpezit traseul cu lopata, muncind de dimineața până seara în ajunul concursului, astfel că toată lumea a fost încantată de parcursul ales de organizatori. Una peste alta, pentru noi a fost o experiență interesantă și sperăm că data viitoare ne vom organiza mai bine.

Pentru a vedea rezultatele complete acceseaza pagina competitiei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − ten =