Acum citesti
Program de bike-sharing susținut de Tern

Festivalul South by Southwest, ce va avea loc în orașul texan Austin, este unul dintre evenimentele de căpătâi în ceea ce privește inovațiile tehnologice. Cele mai avangardiste idei vor fi prezentate aici, iar cei care le-au conceput vor putea să se deplaseze între locurile unde se vor desfășura evenimentele cu bicicleta.

Cei de la Tern vor pune la dispoziție 150 de biciclete Link D8 care vin în ajutorul participanților care nu doresc să se înghesuie în autobuz sau să se lupte să prindă un taxi. Mai mult, cei care vor apela la bicicletă se vor putea convinge că urbea texană este una ce merită străbătută cu ajutorul vehiculului cu două roți.

Link D8 este o bicicletă pliabilă foarte utilă oricărui biciclist urban, are 8 viteze, roți excelente pentru oraș de 20 de inchi și poate fi pliată în circa 10 secunde. Invitații care vor apela la închirierea uneia vor primi și niște accesorii esențiale, cum ar fi cască, geantă pentru laptop, lumini și portbagaj. South by Southwest va avea loc între 9 și 13 martie, zile în care bicicletele vor putea fi închiriate începând cu ora 9 dimineața și terminând cu ora 2 noaptea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =