Acum citesti
Planet TR 3.0: single speed de la Focus

Pentru Focus, nu este primul an când oferă în gamă biciclete singlespeed. Iar pentru că majoritatea modelelor au avut timp să evolueze confirm cerințelor pieței, acestora li s-au adus multiple îmbunătățiri.

Este vorba de modelul Focus Planet TR 3.0, care nu a primit doar un upgrade la echipare ci și la capitolul imagine. Bicicleta crează un efect vizual reușit cu anvelopele Schwalbe Kojak de un albastru intens și cu restul componentelor, în culoarea neagră. Manevrabilitatea a fost de asemenea îmbunătățită conform celor de la Focus, bicicleta fiind acum mai agilă decât modelul anului anterior.

Unul din punctele forte ale biciclete este transmisia, realizată cu ajutorul unei curele. Deja cunoaștem avantajele oferite de aceasta în detrimentul lanțului, fiind o dovadă în plus că din ce în ce mai mulți producători conștientizează eficiența unui astfel de sistem de transmisie.

Dacă vine vorba de frâne, te poți bizui pe Shimano Alfine, suficient de potente pentru mediul urban. Mai ales că sunt hidraulice și nu mecanice.

Gama Planet TR conține șase modele, așadar te invit pe site-ul Focus pentru mai multe detalii.

via Focus

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − seven =