Acum citesti
Bicicleta mea (132): Focus Whistler 2012

Prima bicicletă din această rubrica ce aparține unei fete, este un Focus Whistler din 2012. Bianca ne povestește:

focus_whistler_2012

Bicicleta mea este un Focus Whistler model 2012, achizitionat in 2013 pe la jumatatea lunii mai. Mi-a placut de la inceput modelul si echiparea pe care o are, mai ales franele pe disc hidraulice care fac raportul calitate pret foarte avantajos.

Mi-a fost putin greu sa o mai gasesc in stoc, dar cred ca am avut noroc de un refresh random pe site cand asteptarile erau zero. Pana in prezent am reusit sa o testez pe o gama variata de conditii meteo si trasee. Rezultatul a fost favorabil de fiecare data… soare, ploaie, sosea, noroi, deal sau vale… se descurca foarte bine.

Fiind incepatoare (abia la sfarsitul lunii aprilie am invatat sa pedalez) am in jur de 500 de km la bord.

Vezi Comentarii (6)
  • Spor la pedalat.Am ramas placut surprins cand am vazut ce model ai luat. Si eu am acelasi model cumparat acu nici o luna. Nu te va dezamagi bicicleta. In weekend urmeaza un drum de peste 100 de km si am incredere totala ca o sa ajung cu bine inapoi acasa. Felicitari pentru achizitie si drumuri cat mai lungi si lipsite de incidente 🙂

  • bravo. si eu sunt incepator, stiu sa pedalez de mult dar tot in aprilie-mai anul acesta mi-am cumparat PRIMA mea bicicleta, „de supermarket” din cora una rosie dhs la 400 ron, probabil ai vazut reclamele de peste tot (din Bucuresti cel putin).
    acum am prins „microbul” pedalarii si lucrez sa imi fac o bicicleta de downhill (semi-SH) cu ajutorul unui prieten cu care sa ma pot deplasa la evenimente si excursi inafara orasului samd.

    spor la pedalat :X :X

  • Am aceasta bicicleta si sunt cat se poate de multumit. Inca de la inceput cand mi-am achizitonat-o, am vrut sa schimb 2 lucruri la bicicleta: furca si ghidonul, ambele modificari pentru un confort sporit. Furca a fost inlocuita cu una pe aer, un Rockshox Recon model 2013 si ghidon cu rise de 20 mm si o lungime de 680 mm. Odata cu ghidonul a trebuit sa schimb si pipa cu prindere de 31.8. In rest sunt pur si simplu indragostit. Pot afirma ca bicicleta intoarce priviri si nu odata s-a intaplat sa aud la cei din jur: wow, uite ce bita! Bicicleta are finisari foarte bune, nu lasa impresia de bicicleta de 2400 Ron (cat am dat eu pe ea, fara upgrade-uri).
    Spor la pedalat si nu uitati:purtati casca. 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + two =