Acum citesti
Foffa Bikes – Biciclete britanice cu personalitate

Dacă tot rulează zilele astea la TV o reclamă la nişte pixuri „cu personalitate”, am ales şi noi un titlu care credem că se potriveşte mult mai bine bicicletelor Foffa. Ok, poate în limba română Foffa nu sună chiar atractiv însă în engleză probabil că este foarte ok. Dani Foffa este cel al cărui nume îl poartă bicicletele britanice despre care vorbim. În 2007 Dani Foffa a început să lucreze la câteva biciclete clasice timp în care se ducea şi la serviciul său zilnic. Însă doi ani mai târziu pasiunea pentru astfel de biciclete a învins şi astfel a luat fiinţă Foffa Bikes.

foffa bikes 03

Bicicletele Foffa sunt complet personalizabile de la culorile cadrului până la echipare. Preţurile încep de la 600 Euro ceea ce pare mult pentru acest tip de bicicletă însă ţinând cont de faptul că le poţi modifica în orice fel doreşti, unele modele încep să devină interesante.

Foffa Bike nu se adresează însă doar clientului individual ci şi companiilor care doresc să ofere angajaţilor oportunitatea de a da jos din burta pe care o cresc stând la un birou în faţa unui calculator întreaga zi. Companiile, la fel ca şi persoanele particulare, pot să-şi aplice branding-ul propriu personalizându-şi astfel bicicletele. Şi, în timp ce angajatul ajunge sau pleacă de la serviciu pe o bicicletă a companiei, acesta nu doar face puţină mişcare, dar oferă şi ceva reclamă firmei pentru care lucrează. Este o situaţie cu beneficii de ambele părţi.

Acestea fiind spune haideţi să privim câteva din minunăţiile create manual sau special pentru diferiţi clienţi pasionaţi de artă şi bicicletă. Clic aici dacă doriţi să downloadaţi toate imaginile pentru a le folosi ca wallpaper.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =