Acum citesti
Inspired Fourplay Team 2012

Inspired Cycles a devnit între timp sinonim cu Danny MacAskill, unul dintre cei mai cunoscuți și activi rideri ai momentului.

Bicicleta sa, Inspired Skye, nu este singura de top din gama Inspired. Ai la dispoziție de asemenea modelul Fourplay Team 2012, căruia i-au fost aduse o serie de îmbunătățiri pentru noul sezon și la care a contribuit negreșit, Danny MacAskill.

Deci ce este nou?

Geometria a fost ușor modificată, alături de aspect și de unele componente, pentru a-i asigura acestui model un loc fruntaș între bicicletele cu roți de 24 inci pentru activități urbane extreme. Bascula este mai scurtă, bottom bracket-ul a fost înălțat pentru a mări garda la sol și o pipă mai scurtă. Toate acestea vor îmbunătăți substanțial atât manevrabilitatea cât și timpul de răspuns al bicicletei.

De asemenea, pentru a mări rezistența la șocuri, cei de la inspired au optat pentru o singură bucată CNC care include Bottom bracket-ul și un prim segment al basculei. Întăriri suplimentare sudate, regăsim și deasupra top-tube-ului dar și sub down-tube, la îmbinarea cu head-tube.

Cei de la Inspired povestesc inspirați, ca de obicei, multe despre noul Fourplay Team. Aceesează pagina modelului pentru a afla toate detaliile.

via Inspired Cycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 4 =