Acum citesti
Noul Scott Voltage YZ TMO 2012


Dacă îți dorești să utilizezi aceeași bicicletă precum cea a membrilor Scott Team Voltage, acum ai ocazia să achiziționezi noul Scott Voltage YZ TMO. Conform producătorului, cadrul acesteia se numără printre cele mai rigide și mai durabile de pe piață iar în combinație cu transmisia single speed se dovedește a fi alegerea perfectă pentru DirtJump, Street sau Pump Track-uri.



Cadrul lui YZ este cunoscut pentru rezistența deosebită, dovedită în timp, iar aceasta este o caracteristică ce poate fi observată cu ochiul liber: forma țevilor denotă durabilitate, asociată cu încrederea de a realiza oricând un trick, cât se poate de complicat. Indiferent de aterizare, YZ TMO va prelua șocurile cu plăcere.


Furca ce echipează acest model provine de la Rock Shox, modelul Argyle R cu o cursă de 100 de mm. Angrenajul este împrumutat de la BMX-uri, fiind realizat din CrMo. Pe noul Scott există o singură frână pentru roata spate, un Avid Elixir 1. Dar dacă vrei extra siguranță la frânări, mai poți monta una pe roata din față, furca fiind prevăzută cu o prindere în acest sens.

Jantele au fost alese cu atenție, pentru a face față atât șocurilor laterale cât și celor verticale. Astfel, Alex Atmosfair FR30 ar trebui să fie suficiente pentru toate tipurile de șocuri. Anvelopele Schwalbe Table Top vin să completeze aderența roților pe asfalt sau pământ.


Informații complete găsești pe scott-sports.com.


via Scott


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 2 =