Acum citesti
Noul YT Industries Wicked 2014

După recenta lansare a modelului Capra, cei de la YT Industries revin cu noul Wicked, o bicicletă pentru enduro disponibilă doar cu cadru din aluminiu. Bicicleta va rula pe roți de 27.5 inch și va fi dotată cu suspensia V4L. Cele 3 versiuni de echipare vor fi disponibile cu un raport echipare/preț foarte bun, așa cum ne-a obișnuit deja producătorul german.

yt_WICKED_650B

Versiunile Wicked și Wicked Comp vor fi dotate cu o furcă Rock Shox Pike și amortizor Rock Shox Monarch, ambele cu o cursă de 160mm. Diferența este făcută de versiunea amortizoarelor, furca lui Wicked fiind un Pike RC pe când cea a lui Wicked Comp, un Pike RCT3.

yt_WICKED_650B_comp

De asemenea, sistemul de transmisie al celor două modele este diferit, Comp mizând pe un sistem de transmisie 1×11 Sram X01, pe când Wicked este dotat cu un sistem de transmisie 2×10, Sram X9.

yt_WICKED_650B_pro

Modelul de top, Wicked Pro, va avea suspensii de 170mm. Furca provine de la BOS, modelul Deville, iar amortizorul de la același producător, modelul VIPR. Un sistem de transmisie Sram X01 este prezent la bord. Prețul modelului Pro este de 2.999 euro, pe când Comp este oferit pentru 2.599 euro, iar modelul de bază pentru 2.099 euro.

via YT Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 3 =