Acum citesti
Noul Trek Slash 2012


Trek Slash este noua creație a producătorului american și înlocuiește vechiul model, Scratch Air. Este una dintre cele mai bune opțiuni, atunci când îți dorești o bicicletă cu veleități de downhill, pentru coborâri dificile, dar care trebuie să fie în același timp suficient de ușoară pentru a nu te obosi prea mult pe porțiunile de urcări.



Cei de la Trek o încadrează în clasa Enduro/All Mountain iar cursa de 160 de mm pentru basculă și furcă, este grăitoare în acest sens. Cu un unghi al headtube-ului de 66 de grade, aceasta promite coborâri foarte controlabile și stabile, iar partea cea mai frumoasă este că tu vei fi în măsură să reglezi geometria cadrului cu ajutorul opțiunii Mino Link. Vor fi disponibile două reglaje pentru geometrie, însă pe traseu vor fi de un real folos.



O altă noutate cu care vine Slash este echiparea cu noul amortizor de la Fox, modelul RP3 care oferă 3 setări: climb, ride și descend. Așa cum sugerează denumirea setărilor, îl poți ajusta în funcție de urcări, teren drept sau coborâri. Full suspension-ul Slash va putea fi achiziționat în trei versiuni diferite, 7 fiind modelul de intrare iar 9, modelul de top.


via Trek


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =