Acum citesti
Noul Santa Cruz Bronson cu roți 27.5 pentru Enduro

Santa Cruz face pasul cel mare către segmentul 27.5 și lansează o nouă bicicletă full suspension, botezată Bronson. Noua bicicletă este bazată pe modelul Blur LT, așa cum se poate vedea la nivelul cadrului, dar va fi orientată către traseele de enduro. Cu această ocazie aflăm că echipa Santa Cruz Syndicate va participa și la Enduro World Series cu această bicicletă.

santa_cruz_bronson_carbon_2013_1_fr

Cursa oferită de cadru va fi de 150 de mm, iar în versiunea de top Bronson va fi echipat cu un sistem de transmisie Sram XX1, roți Enve și suspensii Fox. Din datele tehnice, trebuie să reținem unghiul mic al headtube-ului, de 67 de grade, orientat către stabilitate și lungimea basculei de 428 de mm, relativ scurtă.

Cadrul lui Bronson va fi oferit în versiune de carbon, cu o greutate de 2.4 kg în dimensiunea M și în versiunea de aluminiu, cu o greutate de 3.1 kg în dimensiunea specificată mai devreme. Cât despre prețuri, versiunea de carbon va costa aproximativ 3.500 de euro, pe când cea de aluminiu, aproximativ 2.300 de euro.

Cadrul va fi disponibil în trei culori distincte.

via Santa Cruz

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =