Acum citesti
Noul Intense Tracer T275 Carbon pentru Enduro

Fiecare producător de biciclete trebuie să aibă un model reprezentativ, iar în cazul celor de la Intense, este vorba despre Tracer T275 Carbon. Micul producător american a reușit să-și mărască semnificativ vânzările pentru anul trecut, înregistrând o creștere de 40% față de 2012, căpătând astfel avântul de care aveau nevoie pentru a ieși la rampă cu un model care să facă valuri. intense_tracer_t275_factory

Tracer intră pe piață cu o prezentare pe măsură, modelul fiind pus la dispoziție pentru multe publicații internaționale. Cei de la Intense au lansat chiar și un film de prezentare, în care Chris Kovarik demonstrează potențialul acestei biciclete, film pe care-l poți vedea mai jos.

Dar să revenim la specificațiile bicicletei. Cadrul este construit din carbon, cu o formă diferită în preajma headtube-ului față de ceea ce vezi la alte cadre. La joncțiunea top tube-ului cu headtube-ul există o zonă mai proeminentă al cărei rol este de a oferi un standover (distanța dintre top tube și sol) mai mic fără a sacrifica din rigiditate. Cablurile sunt trase atât prin interior cât și prin exteriorul cadrului și ce este cel mai important, tragere cablurilor prin interior este joacă de copii datorită montării unor ghidaje.

Vor exista trei echipări distincte, iar prețul bicicletei va varia între 5.999$ și 9.999$. Cadrul va fi identic pentru toate cele trei versiuni și va putea fi achiziționat separat pentru 3.199$. Modelul de bază, Expert, va fi echipat cu o furcă Fox Float 34 CTD cu o cursă de 160mm și un sistem de transmisie Shimano XT.

intense_tracer_t275_expert

Modelul Pro vine cu o furcă Rock Shox Pike și cu un amortizor Rock Shox Monarch Plus RC3. Un sistem de transmisie Sram X01, cu o foaie și 11 pinioane, alături de frânele Shimano XT vor face de asemenea parte din echiparea de bază.

intense_tracer_t275_pro

Ultimul dar nu cel din urmă este modelul de top, Factory. Pentru aproape 10.000$ vei primi o furcă Rock Shox Pike, un amortizor Rock Shox Monarch RC3 și un sistem de transmisie Sram XX1. Frânele provin de la Shimano, modelul XTR. În această configurație modelul cântărește doar 12.1 kg.

via Intense

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 5 =