Acum citesti
Noul GT Sanction pentru enduro la SOC14

GT publica un teaser zilele trecute al noului Sanction, full-suspension-ul pentru enduro al producătorului american. Astăzi au sosit și primele informații, bicicleta fiind expusă în cadrul Sea Otter Classic 2014.

gt_sanction_2015_1

La noua bicicletă și-au adus contribuția frații Atherton, iar asta se poate vedea în detaliile tehnice. Utilizează geometria botezată de către cei de la GT, COR (Centered on rider), care poziționează biciclistul pe mijlocul bicicletei prin utilizarea unui top tube mai lung și al unei pipe mai scurte, de 35mm. De asemenea, împrumută tehnologia I-Drive Gravity de la bicicletele de downhill, dar este adaptată bicicletei de enduro pentru a fi mai eficientă la pedalare. Astfel, toate modelele din gama Fury vor fi echipate cu un amortizor Fox Float X.

gt_sanction_2015_2

Cadrul este proiectat să ofere o cursă de 165mm, are un unghi al headtube-ului de doar 66 de grade și un unghi al seat tube-ului destul de drept, de 74 de grade. Utilizează roți de 27.5 inch și este conceput pentru un sistem de transmisie 1x (cu o singură foaie). Greutatea noului cadru este de 3.125 de grame cu tot cu amortizor și va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an. Prețul nu a fost anunțat.

via GT

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 12 =