Acum citesti
Noua furcă RST CHAMP: doar 1.5 kg!

Prezentată ca prototip la Sea Otter Classic, noua furcă RST Champ intră în producția de serie. Disponibilă în versiune pentru bicicletele cu roți de 26 sau 29 de inch, aceasta va cântări între 1.51 și 1.61 kg în funcție de versiune și va ataca segmentul high-end.

Va fi oferită cu o cursă de 80, 100 sau 120 mm iar pe viitor, cei de la RST planifică o versiune de 140 mm. Concurent direct pentru Rock Shox SID sau Fox F-Series, aceasta va fi oferită pentru un buget cu cel puțin 20% mai mic față de produsele banrd-urilor consacrate. Iar producătorul promite că înauntrul furcii se vor regăsi doar componente metalice, nu și plastic. Va funcționa cu cartuș de aer.

Bineînțeles, o vei putea achiziționa în versiunea cu ax QR 9 mm sau 15 mm. Mai multe detalii vor fi disponibile în curând.

via RST, foto: Dirty Wheel

Vezi Comentarii (2)
  • ma intreb cine ar cumpara asa in defavoarea unui Fox sau Rock Shox ??? eu as zice ca RST sa-si vada de entry-level-ele lor mai bine, ca daca vor sa intre in topuri mai usor ataca in acest segment(si nu cu prosti ca pana acum)

  • RST oricum si-a schimbat gama complet, chiar si la nivel de entry-level. Dau semne ca vor sa revigoreze brand-ul si pe buna dreptate, chiar au suficiente fonduri pentru a face asta. Ramane de vazut cum va fi aceasta noua furca. Daca un SID este oferit pentru 800$, aceasta va costa undeva la 5-600$. Iar lipsa componentelor din plastic din interior spune multe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 18 =