Acum citesti
Noua cască Dropframe Pro de la Fox obține certificarea e-Bike

Cu sediul central în Irvine, California, Fox Racing este o forță globală în echipamente și îmbrăcăminte de siguranță pentru motocross și biciclete de munte, iar de curând au adus câteva modificări căștii de enduro Dropframe Pro.

Fox Dropframe Pro – Detalii

Actualizările sunt similare modelului Proframe RS, o estetică complet nouă și câteva noi caracteristici care vor îmbunătății și mai mult performanța.

Casca Dropframe Pro este una „open-face” aka (3/4), care vine cu sistemul de protecție MIPS și cel de fixare pe cap, BOA Fit. Are o ventilație sporită, plus o căptușeală antimicrobiană ionică și pernuțe pentru obraji.

Cu protecție pentru spatele capului, urechi și maxilar, Fox afirmă că este cea mai completă cască „open-face” în termeni de protecție. Dropframe Pro ridică, de asemenea, siguranța la un alt nivel prin îndeplinirea standardului de certificare pentru căștile NTA-8776 (e-bike).

Modelul Dropframe Pro vine cu mai multe detalii pe care cicliștii le vor adora. Un vizor reglabil cu 3 poziții și orificii frontale Big Bore cu o zonă desemnată concepută pentru depozitarea ochelarilor, iar profilul de ventilație și suprafața redusă funcționează împreună pentru a ajuta la răcire.

Modelul vine la prețul de 256 euro și este disponibil pentru achizționare în opt culori diferite.

Via Fox Racing

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 12 =