Acum citesti
Nou de la Ratio: tija de șa Tacto

Cei de la Ratio mai vin cu o noutate, sub forma tijelor de șa Tacto. Acest model are două versiuni, cea convențională și cea pentru cadrele cu tija integrată. Ambele sunt fabricate din carbon high modulus 3K, folosind metoda monococă, dar diferă ca aspect. Versiunea integrată este albă, pe când cea clasică are un finisaj de marmură.

Punctul comun al celor două versiuni este sistemul de prindere al șeii care asigură un offset între 18 și 30mm și care permite înclinarea șeii cu până la 15 grade în ambele sensuri. Sistemul permite un reglaj precis al șeii care este vital pentru o poziție corectă și eficientă de pedalat.

Varianta integrată mai oferă o oportunitate suplimentară, și anume un reglaj vertical mulțumită distanțierelor de care dispune. Acestea sunt 9 la număr și au o lățime de 3mm fiecare și mai există o șaibă de aluminiu de aceeași grosime. Pentru că este destinată unui anumit tip de cadre, de obicei cumpărate de ciclist exact pe măsura sa, Tacto permite acest reglaj, binevenit mai ales în cazul situațiilor când mici ajustări sunt necesare.

Greutatea variantei integrate este de 173 de grame pentru o lungime de 190mm și un diametru de 31,6mm, în timp ce greutatea celei clasice este de 185 de grame pentru lungimea de 350mm și diametrul de 31,6mm. De asemenea, varianta din urmă mai este disponibilă cu diametrele de 27,2mm și 30,9mm, iar lungimea variază între 250 și 400mm.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 5 =