Acum citesti
Cockpit 3T dedicat Jocurilor Olimpice

Galben, verde, roșu, negru și albastru – acestea sunt culorile Jocurilor Olimpice și cu acestea au decorat cei de la 3T noile lor seturi de cockpit pentru cursiere și mountain bike-uri.

Firma italiană lansează o ediție specială dedicată acestei veritabile sărbători supreme a sportului, dar și a celor care au câștigat folosind componentele 3T. Astfel, două  ghidoane, unul de șosea, altul de mountain bike, o tijă de ghidon și una de șa și-au făcut loc în gama din acest an a respectivei companii, având o grafică special concepută pentru acest eveniment.

Înglobate în setul London Edition, piesele sunt vândute la pachet, un pachet fiind alcătuit din tija de șa, de ghidon și ghidonul în sine. Pentru șosea sunt disponibile seturile Ergonova Team, Arx Team și Dorico Team, pe când pentru mountain bike-uri Xida Team, Arx Team și Dorico Team vor fi seturile dedicate.

Ghidoanele și tijele de șa sunt fabricate din carbon, iar tija de ghidon Arx din aluminiu 7075. Specificațiile tehnice ale pieselor London Editions sunt identice cu cele ale pieselor standard, așadar întrunesc standardele CEN (Comisia Europeană de Standardizare).

Prețurile sunt următoarele: 250 de euro pentru setul Ergonova, 85 de euro pentru Arx, 110 pentru Dorico, 99 pentru Xida și 135 de euro pentru Doric.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =