Acum citesti
3T înnoiește gama de tije de șa: Stylus și Ionic

Cu o piață în continuă schimbare, nu avem decât să ne așteptăm la oferte și produse înnoite tot mai des, în cadrul întrecerii dintre producători pentru supremația în domeniu. Pentru a ține pasul cu adversarii, 3T a început de ceva vreme să își actualizeze gama, iar acum a ajuns la tijele de șa oferite, pe care le oferă în două modele, Stylus și Ionic, ambele în 3 versiuni și cu offset 0 sau de 25mm.

tija_de_sa_3T

Stylus este ceea ce am putea numi o tijă de șa clasică, cu un sistem de prindere cu două șuruburi, fiecare aflat pe o parte și alta față de centrul acestui mecanism.

Ionic reprezintă tipul de produs specific firmei 3T, căci folosește DiffLock, sistemul de prindere brevetat de companie și a cărui avantaj principal este că permite un reglaj foarte precis al unghiului de înclinare al șeii.

Ambele modele vor fi disponibile cu offset 0 sau cu unul de 25mm și vor avea fiecare câte 3 versiuni: Pro, Team și Ltd. Prima versiune implică o construcție a componentei doar din aluminiu, cea de-a doua reprezintă combinarea cillindrului din carbon cu sistemul de prindere realizat din aluminiu, pe când Ltd este versiunea de top, fabricată integral din carbon high-modulus. Mai multe informații privind prețul, greutatea și alte trăsături tehnice pot fi găsite pe site-ul 3T.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =