Acum citesti
Tija de șa BioFloat mărește gradul de confort

Confortul ciclistului a fost o preocupare constantă a fabricanților de componente și inovația celor de Cantitoe Road este cea mai recentă piesă care se concentrează pe acest aspect, prin reducerea vibrațiilor și a șocurilor. Tija de șa BioFloat beneficiază de o construcție aparte, care îi permite să își aducă contribuția în ceea ce privește reducerea durerilor care apar când pedalezi.

Secretul BioFloat se află în piesa în care se prind șinele șeii. Acolo a fost introdusă o inserție de elastomer care acționează ca un amortizor și care permite șeii să se miște pe 3 axe: stânga-dreapta, înclinație față-spate și să se rotească în jurul axei centrale proprii. Elastomerul este suficient de dur pentru a menține șaua în poziția stabilită de tine, gradul de flexibilitate al șeii mulțumită tijei fiind unul care nu afectează acest reglaj. Cât privește greutatea, componenta va cântări 245 de grame.

Deocamdată, tija de șa nu a intrat în producție de serie, dar dacă acest lucru se va produce, prețul va fi de circa 200$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =