Acum citesti
Noua tijă de şa FSA ITC oferă reglaje Flip Flop, pentru unghi şi offset

În general menţinem şaua instalată în mijlocul suportului de care sunt prinse rail-urile. Însă nu de puţine ori avem nevoie să stăm mai în faţă decât ne permite offset-ul tijei de şa, în special la cursele de şosea şi mai ales la triatlon. Noua tijă de şa de la FSA va permite acest lucru şi va fi disponibilă în curând în magazine.

tija de sa FSA ITC 2

Pentru prinderea de sus designul tijei utilizează o bază curbată. Aceasta permite prinderii să ofere o gamă largă de unghiuri rotindu-se independent de poziţia rail-urilor şeii. Mai mult prinderea este disponibilă în două versiuni oferind astfel un total de 4 offset-uri: 0, 10, 15 and 20mm, în orice direcţie doreşti.

tija de sa FSA ITC 3

Vor fi din aluminiu şi carbon şi în diametrele de 27,2 şi 31,6. Greutăţile le puteţi vedea în imaginea de mai jos. Noua tijă ar trebui să fie folositoare întrucât poate fi instalată pe orice cadru standard cu tijă de şa rotundă. În plus vei putea folosi o singură tijă de şa pentru aceeaşi cursieră indiferent dacă o foloseşti la ture, antrenament sau triatlon.

tija de sa FSA ITC 1

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =