Acum citesti
Noul Pivot Mach 6

Noul Mach 6 s-a aflat în dezvoltare pentru mai mult de doi ani, acest model fiind cu totul aparte în comparaţie cu celelalte modele produse de Pivot. Este o bicicletă cu geometrie optimizată pentru roţi de 27,5 şi gândită să exceleze la probele de Enduro. Mach 6 a fost creată să meargă mai repede decât orice altceva pe orice teren, oricât de agresiv, şi la vale, dar şi la deal.

Print

Bicicleta este dotată cu ultima generaţie de link a suspensiei DW-Link. Mulţumită specificaţiilor cum ar fi cursă spate de 155mm, înălţime joasă a BB-ului (13,6”), top tube mai lung, înălţime de încălecare mai mică, unghi al furcii relaxat (66 grade), bicicleta este făcută să-ţi testeze limitele, dar să te şi răsplătească dacă eşti dispus să le depăşeşti.

pivot mach 6 11

Practic cu această bicicletă eşti din ce în ce mai în siguranţă pe măsură ce viteza ta creşte. Suspensia spate de 155mm DW-LINK este eficientă şi când pedalezi, accelerezi sau te afli într-o zonă tehnică de traseu. Cadrul din carbon este produs prin tehnologia hollow box care permite realizarea de pereţi interni mai bine finisaţi rezultatul fiind o greutate totală mai mică a cadrului.

pivot mach 6 15

Rutarea internă a cablurilor contribuie mult la estetica şi eficienţa bicicletei. Cablul schimbătorului spate este trecut prin top tube, iar cablul tijei de şa reglabile trece prin down tube. Transmisia bicicletei este izolată de cadru prin protecţii cauciucate instalate în diverse zone predispuse la „chain slap”, la care se adaugă protecţia instalată pe down tube împotriva pietrelor aruncate de roata faţă.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 19 =