Acum citesti
LeafCycles Charlston Custom

Daca te aflii in cautarea unei biciclete pentru DirtJump, iar modelele oferite pe piata ti se par prea comune, este cazul sa arunci un ochi peste oferta celor de la LeafCycles. Anul 2011 aduce modelul Charlston Custom, pe care-l poti personaliza direct din fabrica.


Asta presupune faptul ca poti inetrveni asupra culorilor pipei, ghidonului, angrenajului, mansoanelor, seii si tijei de sa. Cadrul bicicletei este realizat din crom si este dotat cu o furca Suntour SF10 Duro DJ. Componente precum ghidonul, bottom bracket sau foile provin direct din colectia Leaf Cycles.


Modelul Charlston Custom este oferit in varianta single speed, fiind dotata cu un butuc Kartell Dirt pro cu pinion de 11. Jantele provin de asemenea de la Kartell, modelul KTL Dirt.


LeafCycles, reprezentate de Frank Heinrich, dau dovada ca pot construi biciclete pentru sporturi extreme diferite fata de produsele de masa. Acestia sunt alternativa ideala pentru riderii care nu vor sa-si vada bicicleta in 3 locatii diferite ale orasului atunci cand ies la pedalat.


Pretul este de 1.199 de euro, asadar competitiv, daca ne gandim la alte modele specifice. Detalii complete si intraga gama de modele pe leafcycles.eu.


via | Leaf Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + sixteen =